Pár tipp, hogy 2017 a TE éved legyen!

Sziasztok! Először is B.U.É.K. mindenkinek, és ahhoz, hogy az idei, minden idők legszuperebb éve legyen, ma pár tippel készültem számotokra!

02f7007598700d05dd1ca9576642dda4.jpg

  • Fogadalmak!?

Előfordult már, hogy óriási listát írtál azokról a dolgokról, amit az adott évben teljesíteni fogsz, de nagyjából pár dolgon kívül, nem teljesítettél semmit róla. Egyszerűen csak megfogadtad azt az eszmét, hogy a fogadalmak arra a célra vannak, hogy megszegjük őket? (velem előfordult...)

Szóval idén tűzz ki egy célt, amit az egész év során teljesítesz (például idén kevesebb csokit eszek, az én esetemben...). Vagy akár tűzz ki magadnak kevesebb célt, amit biztosan teljesíteni fogsz, nem csak megfogadod. Erre igaz a jól ismert mondás:

 A kevesebb néha több!

new-year-s-resolutions-come_5704f1ee00b1e191.jpg

  • Mondj igent!

Idén próbálj ki új dolgokat, mond igent a lehetőségekre! Akkor lesz sikeres éved, ha minél több tapasztalattal, élménnyel gazdagodsz. Szóval, amint szembe jön veled egy pozitív lehetőség csak simán vágd rá, hogy IGEN!

yesman.jpg

  • Légy kreatív!

Sokszor mondják, ahhoz, hogy kiteljesedj, kreativitásra van szükséged! Szóval idén vágj bele különféle, DIY (csináld magad) projektekbe, kezdj youtube csatornát, vagy fejezd ki úgy a kreativitásod, ahogyan az rád pozitívan hat!

(Ha pár DIY projekt után Kémkedsz, akkor csak kattints ide!)

screen_shot_2015-10-21_at_8_51_20_pm.png

  • Gondolkodj pozitívan!

Lásd meg a szépet, a rossz dolgokban, és ezzel varázsolj belőlük jót!

Tudom, sokszor nehéz megszabadulni az előre felgördülő negatív gondolatoktól, de tekintsd ezt egy challengenek (kihívásnak)  2017-re nézve!

positive-thinking-mind1.jpg

positive-thinking-hindi.jpg

  • Ne hátrálj meg!

Belevágsz valamibe, de fél úton már se kedved, se türelmed nincs hozzá?

2017-ben próbálj meg kicsit kilépni a komfort zónádból és valamivel többet tenni, az adott cél elérése érdekében!

  • Zene, zene, zene!!!

Szerintem a jó kedv elérése érdekében, egy tuti tipp lehet a zenehallgatás, és különböző lejátszási listák kialakítása. Ezekben az a legjobb, hogy akármilyen tetszőleges slágereket, zenéket összeválogathatunk, és kedvünk szerint hallgathatunk. Akár a napunkat is kezdhetjük úgy, hogy elindítjuk a kedvenc lejátszási listánkat, és hallgatásával máris jól indul a napunk!

28205915-enjoying-her-favorite-music-cute-teenage-girl-in-headphones-listening-to-the-music-and-dancing-while-stock-photo.jpg

Remélem tudtam némi hasznos tippel szolgálni, és, hogy mindenkinek szuper éve lesz! Találkozunk 2017-ben!

-Ölelés

-KittiKém-

 

 

Címkék: életmód, tippek