Kis utak, hogy megváltoztasd az életed

Szeretnél kicsit változtatni az életstílusodon de nem tudod, hogy hogyan is kezdj bele?

Ha valami hasonló jár a fejedben akkor tarts velem, mert ma 5 ötletet osztok meg veled...

  • 1 tipp

Minden nap egy fincsi reggelivel kezdődik(persze a felkelést leszámítva) szóval ezt a lépést Te se hagyd ki csakhogy annyival térj el, hogy nem csak finom hanem még egészséges reggelit is készítesz.Az én kedvencem egy gyümölcsös görög vagy natur joghurtos változat vagy szívesen iszok egy smootit is, mert felfrissít és máris jól indul a napom.A smootie elkészítéséhez csak gyümölcsökre és egy turmixgépre van szükséged és már le is tudtad a reggelit!

kansas-city-healthy-snacks.jpg

photo-80.jpg

 

  • 2 tipp

Szerintem ha elhatározod, hogy mozogsz aznap akkor erre nincs jobb alkalom, mint reggel megtenni ezt amikor még friss vagy és még nem támad fel benned az ami a nap folyamán igen, hogy semmihez nincs kedved!(persze ez nem minden esetben van így).Szóval szánd rá magad és gyorsan ess túl rajta mielőtt még meggondolnád magad.

Szerintem a mozgás jól is telhet csak meg kell találni azt a módját ami nekünk a legjobban tetszik.Ha szeretnél kicsit kikapcsolódni sportolás közben akkor érdemes a jogát vagy a táncot kipróbálni,én a zumbát is nagyon szeretem, mert szerintem ezek a sportok nagyon relaxálóak és izgalmasak is lehetnek.A lényeg, hogy szánj rá egy kis időt, hogy kimozdulj vagy inkább megmozdulj, mert nyilván mindkettőt bent is lehet végezni bár sokkal jobb ha kimész a friss levegőre.Sőt!Ha mozogsz egy kicsit és átléped a komfortzónád az egy jó ok arra, hogy megjutalmazd magad valamivel hisz jó helyébe jót várj!nem igaz? csak most nem másnak adtál, vagy tettél jót hanem magadnak.A  jutalom az lehet pl. pár kocka csoki vagy valami amit nagyon szeretsz.Most nem az a lényeg, hogy az édességeket teljesen megvonjuk magunktól hiszen előbb tettünk azért, hogy megehessük azt a kis csokit.

tumblr_mkottlgby41qgk2yao1_1280.jpg

why-is-dance-better-than-traditional-workouts-blogs-way-of-life-studio-mumbai.jpg

  • 3 tipp

Igaz az, hogy nem kell minden finomságot megvonnunk magunktól de ez nem jelenti azt, hogy nem cserélhetünk le pár dolgot...Én ezt simán csak  étel cserének hívom amiről egy bejegyzésben írtam már.

Szóval pár dolog mellőzésével igazán nem teszünk rosszat magunknak.Ilyenkor nem drasztikus változtatásokról van szó csak arról, hogy néha a csipsz helyett inkább készítsünk magunk a sütőben finom fűszeres krumplit vagy kezdhetjük kis dolgokkal is például, hogy a muffint nem nutellával hanem lekvárral esszük.Vagy ha szeretünk nassolni akkor akár megoldhatjuk egészségesebben is: fűszerezzünk meg vékonyra vágott réparudakat és rakjuk a sütőbe majd később elfogyaszthatjuk a ropogós finom nasinkat és még a lelkiismeretünk is nyugodt marad!

mikros_chips_1010.jpg

6541_l.jpg

fuszeres-sult-repa-zellercsikok.jpg

  •  4 tipp

Jót tesz ha kicsit kimozdulsz a természetbe és pl. biciklizel egyet vagy nyalsz egy fagyit séta közben a fontos, hogy kikapcsolódj és erőt meríts a környezetedből, hogy később amikor "visszatérsz" már feltöltődött és "naprakész" legyél.

1149200_4d84d50eeddc6c1f4a000e1a.jpg

o-ice-cream-cones-facebook.jpg

  • 5 tipp

Fontos, hogy magadra is szánj időt.Ez az úgynevezett me time azaz a magadra szánt idő.Ezt a pár órát úgymond "magaddal" töltsd el!Engedj magadnak egy fürdőt amibe esetleg dobhatsz egy fürdőbombát és gyújts meg pár gyertyát.Vagy csak tegyél fel egy arcpakolást, sok jót találhatsz a boltokban.Ez jó időpont arra, hogy ápold a bőröd!Ezért a bőrápolási rutinodat is nyugodtan megcsinálhatod... de a legfontosabb, hogy kikapcsolj és relaxálj!Ilyenkor akármi szóba jöhet amit szívesen csinálsz szóval csak nyugodtan olvasd a kedvenc könyved vagy magazinod és töltődj fel!fbgda.png

maxresdefault-630x354.jpg

candles_large.jpg

3215886_2785beb2b6405422fb621e86d3d1c217_wm.jpg

britton-loves-may-favourites-beauty-lifestylse-nourish-skin-face-shimmer-anastasia-brow-wiz-mychelle-skincare-greenday-spotify-hair-oil-1.jpg

tumblr_nlt97rhf321tt0vqno1_1280.jpg

Remélem beválnak a tippjeim és addig is jó kikapcsolódást kívánok,találkozunk legközelebb!

Címkék: életmód, tippek