Nagy arcpakolás teszt!

Huhaa ha már itt a Nyár tessék szépülni.Erre vannak az arcmaszkok!

Felfrissítenek és szebbé tesznek...

img_3090_1.JPG

Első egy lehúzhatós arcmaszk ami mélyen tisztít, vegyes bőrre ajánlott tehát nekem tökéletes.Nagyon egyszerű a használata felvisszük majd ha megszáradt egybe lehúzzuk és sokkal tisztább, és simább lesz a bőrünk.

img_3091_1.JPG

Csúnya szem körüli lilás karikák és fáradt tekintet? Ha igen akkor sürgős segítségre van szükség!Ezért a Balea szem- és ajakmaszkot ajánlom.Ez mindenkinek kézen fekvő hisz minden bőrtípusra ajánlott.Ettől aztán biztos, hogy legalább a bőrünk megnyugszik a stresszes hétköznapok közben, merthogy nyugtatást és ápolást ígér.

img_3092_1.JPG

Oha! A következő áldozattól mi is áldozatokká válhatunk.Pontosabban az elhalt bőrsejtjeink, mert ez intenzíven tisztítja a bőrt tengeri iszappal! Problémás bőrűeknek sosem árt!

img_3093_1.JPG

Száraz arcbőr? ha igen akkor figyelj! Ettől tuti, hogy megszabadulsz a száraz arcbőrödtől, legalábbis 2-3 napra biztos.Nedvességpótlást ígér és ezt be is tartja.

img_3095_1.JPG

Balea Glücksmoment maszk a normál bőrüeknek de én a vegyes bőrömre használtam és csodálatos volt, puhává és simává varázsolta azt.Könnyen felvihető és rohadt jó illata van igazi nyári termék, bátran ajánlom.

img_3094_1.JPG

Sziasztok

KittiKém