6+1 tipp rendezett gardróbhoz

Előfordult ár, hogy a gardróbodban tombolt az összevisszaság és már azt se láttad át, hogy milyen ruháid vannak?Vagy, hogy már nem volt hely az újaknak, mert mind annyi helyet foglal?

Ha valami hasonló problémával van dolgod akkor tarts velem, mert ma mindegyiket orvosoljuk.

  • 1.tipp

Nyerj helyet! Szanálj!

Ez egy tökéletes alkalom arra, hogy áthívd a barátnőidet és együtt eldöntsétek, hogy mi megy és mi marad!Amit már nem hordasz vagy még sose hordtál annak szerintem egyértelmű a sorsa.Fontos,hogy csak azt hagyd meg amit tényleg szívesen viselsz és jól érzed benne magad!

Csinálj három kupacot a ruháidból az egyik ami marad, a másik amit eladományozol és a harmadik pedig amit elajándékozol vagy kidobsz a kidobásra várókat egy zsákban gyűjtsd össze.Viszont ha már ott vannak a barátnőid akkor ajánld fel nekik, hogy az ajándékozandó ruhák között nézzenek körül hátha találnak valami számukra megfelelőt.

r2r.jpg

  • 2.tipp 

A szanálás után valószínűleg sok helyet nyersz ami azt jelenti, hogy vissza lehet pakolni a ruhákat erre egy szuper ötlet, hogy valamilyen dobozos üdítő tetejét levéve több akasztófát egymásba kapcsolhatsz ezzel is helyet nyerve.

109821_640.jpg

  • 3.tipp

Ha csak a kiegészítők jutnak eszünkbe akkor valószínűleg a sálak és ékszerek is.Ezek tárolására sok helytakarékos mód létezik pl. a sálakat vállfára rakott zuhanyfüggöny gyűrű tökéletesen a helyén tartja.

1584-kendok-tarolasa.jpg

 Ha a gardróbot csak a ruháknak akarjuk meghagyni és nem akarjuk, hogy az ékszereink bármit is keressenek ott akkor érdemes egy jégkocka tartót bevezetni ami a kisebb ékszerek tárolására egy egyszerű de nagyszerű megoldás.

jewelry-organization-12_5.jpg

  • 4.tipp

A visszatett ruhákat rendezd kategóriákba.Szóval egy helyen legyenek a farmerok,egybe ruhák stb. a blúzaidat,ingeidet és a többit szín szerint csoportosítva akasztgasd vissza, hogy egy jól átlátható végeredményt kapj.Talán segít az is ha kisebb gardróbdobozokat iktatsz be amikben jól átláthatóan tarthatók a ruhák.Ezekbe akár csavarva is rendezheted a felsőidet.

original_toni-hammersley-organized-linen-basket_s4x3_jpg_rend_hgtvcom_1280_960.jpeg

rollclothes5-1100x733.jpg

  •  5.tipp

A nyári és téli ruháidat tartsd külön!

Most nyáron az összes téli cuccodat rakd egy másik fenti polcra így is távol tartva nyáriaktól és az összevisszaságtól.Ha már nem férnek el a gardróbodban akkor viszont egy másik megoldást ajánlok.Méghozzá, hogy rakd őket az ágyad alá egy óriási dobozban vagy az Ikeában kapható plasztik táskában!

5pcs-lot-wardrobe-space-font-b-bag-b-font-travel-storage-font-b-plastic-b-font.jpg

  •  6. tipp

A cipők és zoknik rendezéséhez egy falra táska maga a tökély, mert akár a gardróbszekrény ajtajának támlájára is felakasztható és rengeteg mindent tarthatunk benne.

16-grid-underwear-bras-socks-ties-font-b-shoes-b-font-font-b-storage-b-font.jpg

24pockets-font-b-hanging-b-font-font-b-organizer-b-font-font-b-shoes-b-font.jpg

  • +1 tipp

Ha kell valami plusz "fogas" a ruháidnak akkor csak menny ki a kertbe és keress egy nagyobb faágat,erre a ruhákon,kalapokon kívül még nyakláncokat is akaszthatsz...

109826_640.jpg

 Remélem hasznosnak tartottátok ezt a bejegyzést,találkozunk legközelebb!

 

Címkék: életmód, tippek