Augusztusi Boullet Journalom

Sziasztok! Augusztus alkalmából szeretném veletek megosztani az augusztusi Bullet Journalomat! Tartsatok velem!

De mi is ez valójában?  Listázó gyorsnaplózás esetleg felsorolós villámnapló? Valahogy így fordíthatjuk le a bullet journal(ing)-ot, mely valahol a tennivaló lista- és a részletekbe menő naplóírás között helyezkedik el. - Instyle Magazin

A neon színkombinációkkal és édes tukán madárral ez a személyes kedvencem!

dscn4406.JPG

A Pinterest mindig újabb és újabb Bullet Journal ötletekkel rukkol elő, ezért érdemes rápillantani. Engem @kittikem0065 néven találhatsz meg!

dscn4409.JPG

dscn4412.JPG

Nagy meglepetésemre egész gyorsan elkészült ez az ananász! Viszont, amit a rajzolása közben tapasztaltam, az az, hogy a nagyobb formákat nem árt először szabad kezűleg, ceruzával megrajzolni és csak utána filceket használni.

dscn4417.JPG

dscn4418.JPG

A rajzaimmal az ikonikus nyugodt nyári hangulatot szerettem volna tükrözni, épp ezért sok pálmalevél, trópusi állat és persze temérdek gyümölcs köszön vissza a BuJom lapjain. Remélem, hogy sikerül egy kis inspirációt merítenetek az előbbi képekből és, hogy Ti is kipróbáljátok és ezáltal megtapasztaljátok az efféle naplóírás kikapcsoló hatását. (Azt viszont fontos meghagyni, hogy igazán időigényes folyamat megrajzolni egy-egy hónapot, de ennek ellenére úgy gondolom, hogy remek élmény lehet, ha például sorozatnézés közben egyszer-egyszer kreálunk valamit) Írjátok meg a véleményeteket vagy ha van kedvetek, akkor küldjétek el nekem a Ti alkotásaitokat! Találkozunk legközelebb!

-Ölelés!

-KittiKém-

 

Címkék: diy