Uncsi Sulis Cuccok...?Feldobva 2!

Sziasztok! Készen állsz felturbózni az iskolatáskád tartalmát? Akkor készítsd elő a barkács készleted, és tarts velem!

dscn2407fgb.jpg

A legegyszerűbb füzetek, sokszor unalmasan mutathatnak, ezért véleményem szerint sosem árt felturbózni őket!

Az első füzethez szükséges:

  • Egy fehér lap
  • Néhány színes, vagy újságlap
  • Ragasztó
  • Füzet

Első lépésben csomagold be a füzetedet a fehér lappal, majd vágj ki egy kartonlapból vagy egy sima lapból egy méretű háromszöget. Keress az újságodban tetszőleges képeket és azokból vágj ki háromszögeket, majd a képeken látható alakzatban helyezd fel őket a füzet borítójára és rögzíts őket ragasztóval. (Ez kicsit időigényesebb lehet, de szerintem a végeredményért megéri) Ha még bombabiztosabbá szeretnéd tenni a füzeted, akkor csomagold be egy védőfóliával és már készen is vagy. Szerintem ebben a DIY-ötletben az a jó, hogy te magad válogathatod össze a tetszőleges képeket, színeket, és így a saját ízlésedre is formálhatod a füzeted.

dscn2384.JPG

dscn2386.JPG

A következő DIY, sem sokkal nehezebb, mint az elődje. Egy lapból vágj ki egy szívformát és azt ragaszd, a már fehér lappal becsomagolt füzetedre, egy tetszőleges helyre. Fogj egy filctollat és a szívtől egyre kifelé haladva díszítsd pontokkal a füzeted. Ennél az ötletnél akármilyen számodra kedves formát, színt választhatsz, így a füzeted garantáltan felvidítja majd a napod.

dscn2387.JPG

dscn2390.JPG

Tavaly megmutattam nektek, hogy miként lehet a ceruzákat színes celluxokkal izgalmasabbá varázsolni, ma pedig megosztom veletek, hogy hogyan dobhatjátok fel pik-pakk a szimpla ceruzákat pár filctoll segítségével.

Az első variáció nem vett igénybe fél percnél többet. Egy alkoholos filc segítségével ráírtam a hét napjait (de természetesen ezt helyettesíthetitek akár idézetekkel, motiváló üzenetekkel vagy akármilyen titeket inspiráló jellel) a ceruzáim végére, ezzel egy kis extra csavart adva a kinézetükhöz.

dscn2394.JPG

dscn2395.JPG

A második verzió is villámgyorsan elkészült. Egy rose gold színű filctoll segítségével pöttyöket rajzoltam a ceruzákra. Így szerintem egy aranyos csajos beütést kaptak.

dscn2396.JPG

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzést, örülök, hogyha kipróbálod valamelyik ötletet, találkozunk legközelebb!

-Ölelés!

-KittiKém-

Címkék: diy