Piknik Party Inspiráció

Sziasztok! Nyáron mindig olyan jó kiülni a kertbe, vagy egy parkba és piknikezni. Ezért ma pár inspirációs ötletet (tevékenységeket, finomságokat, dekorációkat) gyűjtöttem nektek össze egy kerti vagy piknik partihoz. Tartsatok velem!

Mi első sorban egy mini sátrat állítottunk fel, lepedőkből. Később az elkészített finomságokat is itt fogyasztottuk el.

kittikem.jpg

Az első ötlet, az egy nasi kosár, ami pár perc alatt összeállítható, és egyébként ilyen gyorsan elfogyasztható is :). Tölts fel egy kosarat poharakkal, azokat pedig apróságokkal. Rakj pár muffin formát a kosarad mellé, amelyekbe a vendégek összeválogathatják, hogy mit fogyasztanak. Ez szerintem egy nagyon praktikus önkiszolgáló megoldás lehet.

dscn1756.JPG

dscn1755.JPG

A második ötlet az szerintem egy kerti partinál elmaradhatatlan. Ez a grillezés. Mi most zöldségekből és csirkéből nyársakat készítettünk, amiket a sütés után el is fogyasztottunk. (Pszt, aki szereti a sajtot, az a fogyasztás előtt ne felejtse el ráreszelni a nyársára, hogy ráolvadjon, és ínycsiklandó kinézetet és persze ízt adjon.)

dscn1847.JPG

dscn1849.JPG

Aki szereti a pillecukrot, annak ez az ötlet biztosan tetszeni fog. Készíts elő kekszeket, csokoládét, nyársakat és természetesen pillecukrot is. Süsd meg a pillecukrot tűz felett úgy, hogy megkaramellizálódjon. Eközben állítsd össze az alapot, rakj a kekszekre egy- egy kocka csokit, de használhatsz akár csokis kekszet is. Majd a kész pillecukrod dobd rá erre, és, amikor a lágy pillecukor alatt megolvadt a csoki, már fogyaszthatod is.

152490-849x565-easy-dessert2.jpg

marshmallow-sandwiches-img-20122.jpg

Nemrég egy kerti partin vettem részt, és nagyon inspirálónak tartottam, a kinézetét. Az ott készített képeket, némi ötlet szerzése képpen, ide is beszúrom.

A mécsesek egy fára akasztgatva, nagyon édesen néznek ki.

img_1.jpg

A lampionok mindent olyan hangulatossá varázsolnak...

kj.jpg

b.jpg

jk.jpg

Egy kis Tuc keksz krémsajttal.

j.jpg

 Remélem tetszett ez a bejegyzés, és tudtam némi inspirációval szolgálni!

-Ölelés!

-KittiKém-