Hogyan legyen az idei az eddigi legjobb karácsonyod?

Szeretnéd, ha az ebben az évben az eddigi legszuperebb karácsonyodat tudhatnád magad mögött?

Ha igen, akkor itt van pár tipp ez megvalósításához.

  • 1. tipp

Tervezz!

Gondold át előre, hogy neked mi jelenti a tökéletes karácsonyt?!

Ha egy kis noteszbe összegyűjtötted a személyes kikötéseidet, akkor máris vágj bele, és valósítsd meg őket!

Nálam az egyik ilyen kikötés a fények, mivel nekem az égősorok, illatos gyertyák magát  a tökélyt jelentik.

woman-thinking-christmas-dollarphotoclub_57994542.jpg

  • 2. tipp

"DIY-kodj"

Karácsonyra saját kézzel készített egyszerű, de épp olyan nagyszerű díszekkel díszítsd az otthonod! Ha van kedved akár családtagjaidnak is készíthetsz aranyos DIY ajándékokat, hiszen azok személyhez szólók, egy jelentést hordoznak magukkal, és minél nagyobb szeretettel készülnek annál jobbak. 

Ha pár ötlet után Kémkedsz akkor: kattints ide!

diy-christmas-craft-and-gift-ideas.png

51e58baa46871d19e613751c701a0620.jpg

original_recycled-snowflakes-christmas-gift-wrap-set.jpg

  • 3. tipp

Fények!

Karácsonyi hangulatot szeretnél? Hát teremts, pár lépésben!

Csupán pár égősorra és gyertyára lesz szükséged, amik gyönyörűen bevilágítják a teret. A gyertyák esetében fantasztikus illattal is rendelkeznek, ami általában az egész szobánkat egy illatfelhőként lepi be.(Ha nem ez, akkor mi a karácsonyi hangulat?)

candles-christmas-cinammon-green-favim_com-1472861.jpg

  • 4. tipp

Illatok!

Az előbbi tipp folytatása ként, iktass be karácsonyi illatokat a környezetedbe! Ez lehet egy gyertya, egy illóolaj, légfrissítő, egy fenyőág, de akár a karácsonyi illatú nagy választékban kapható fürdőbombák, habfürdők is ide sorolhatóak. A lényeg, hogy olyan illatokat válassz, amik számodra a karácsony érzését sugallják. Nálam ez a vanília, fahéj, fenyő, és mézeskalács illatát jelenti.

30802615-christmas-tree-made-out-of-dried-oranges-cinnamon-sticks-and-anise-star-stock-photo.jpg

  • 5. tipp

Légy toppon a konyhában is!

Na, most, mint köztudott a karácsony az évnek az az időszaka, amikor bűntudat nélkül, ehetünk a szokottnál kicsit többet is...(ez az egyik ok, amiért a karácsony a kedvenc ünnepem). Ezért ne féljünk, most egy kicsit az átlagnál többet is sütni, hiszen az ízek ízlelése mellett, készítésük is épp olyan nagy örömet okoz (legalábbis nekem). Szóval kapcsoljuk be a sütőt, indítsuk el a kedvenc karácsonyi zenénket és már készülhetnek is a finom sütemények.

christmas-baking-9uawwsqm.jpeg

easy-gingerbread-cookies.jpg

  • 6. tipp

Italok!

Karácsonyban én egyértelműen a forró, bekuckózós italokat részesítem előnyben. Imádok forró csokit tejszínhabbal és pillecukorral inni, de a fahéjas- almás, narancsos teák sem maradhatnak el nálam!

+Ti kóstoltátok már a havas szilvaízesítésű Nestea italt, ami akár melegen is fogyasztható? Ha még nem, akkor minden képen próbáljátok ki, mert szerintem egy, az egyben karácsony íze van! (Ha létezik egyáltalán ilyen íz?)

sipping-hot-chocolate1.jpg

planning-for-christmas.jpg

  • 7. tipp

Zene!

A zene említésével szeretnék veletek egy tuti applikációt megosztani, aminek Spotify a neve. Ezzel egyszerűen lejátszási listákat kreálhatunk, ami szerintem most karácsonykor igen hasznos tud lenni. 

+ pont, hogy akár mások által összeállított lejátszási listákat is bekövethetünk, bármilyen zenei műfajban.

christmas-music-playlist-sketch.jpg

santa-music-listening-6c.jpg

  • 8. tipp

Lecke?

Próbáljuk még karácsony előtt befejezni a tanulnivalóinkat, hogy karácsony napján lazíthassunk kicsit! Karácsonykor mindenkinek kijár egy kis pihenés!

como-estudar-para-passar-no-ita-4.jpg

  • 9. tipp

Házimunka??... Pipa!

Rakjunk gyorsan, és hatásosan rendet otthonunkban csupán 30-45 perc alatt, még karácsony előtt, hogy akkor már ne kelljen ilyenekkel foglalkoznunk. Ehhez pár tippet találhatsz ha: ide kattintasz!

  • 10. tipp

Karácsonyi pizsama, pulcsi!

Szerezz be egy pihe-puha (kockás, piros, fehér vagy akármilyen neked tetsző) pizsamát, (vagy egy cuki karácsonyi pulcsit) és nevezd el azt, a Te karácsonyi pizsamádnak! Karácsony előtti nap kapd fel, hogy karácsony napján abban ébredhess és már kora reggel, karácsonyi hangulatba csöppenj!

ed6ec0c40fc9bf7f3d51ec5296a5e311.jpg

ee717ec90ecbfcde678c38b8ce0b307b.jpg

10+1. tipp:

Hogy a telefonod is tanúskodjon a lelkedben tündökölő karácsonyi hangulatról, ezért állíts be egy színpatikus ünnepi háttérképet, hogy elmondhasd, hogy minden lehetőt megtettél a szuper karácsony érdekében!

Remélem, tudtam pár tippet adni a tökéletes karácsonyhoz, de szerintem ez mindenkinél más és más. Nektek mi jelenti a tökélyt karácsonykor? Írjátok meg kommentben!

Ölelés!

-KittiKém-

Címkék: életmód, tippek