Hogyan használd ki maximálisan a hátralévő nyarat?

Pár nap és vége a nyárnak(legalább is a szünetnek) és jön az éves hajtás a suliban, de ha még itt van és még kiélvezhetjük akkor már használjuk is ki!Nem igaz?

Ma pár tippet kapsz, hogy hogyan is csináld ezt!

-KittiKém-

  • 1 tipp

Hogyha már ilyen jó az idő, akkor a napozás sem maradhat el!

Ha Hét ágra süt a nap menj ki a szabadba,a kertbe vagy akár a strandra, teríts ki egy óriási strandtörölközőt és élvezd ahogy a nap sugarai simogatják a bőröd.Nem csak szép színed lesz de jobb kedved is hiszen tudjátok!Ha már jó idő akkor jó kedv!Ez együtt jön!(legalábbis nálam).Ezt most kell megtenned, mert télen a hóesésben max. egy hó angyal erejéig feküdhetsz ki a tó partjára.

sunbathing.jpg

  • 2 tipp

Irány a strand!

Egy vízben való felfrissülés erejéig, egyet fürdeni a tóban vagy ha nem laksz a közelében,akkor akár egy közeli fürdő is praktikus megoldás lehet.A lényeg, hogy megint csak élvezd a pillanatot!

8905104787_685564c265_b.jpg

  • 3 tipp

Szeretsz túrázni?Akkor hát hívd el a családtagjaid vagy pár barátod és menjetek el egy közeli erdőbe és sétáljatok egyet.Sőt!Szuper jó képeket is lőhettek és még az is lehet, hogy pár mókus is az utatokba akad!A relaxálás is garantált!

download.jpg

  • 4 tipp

Ahogy nyár úgy fagyi szezon!Te sem hagyhatod ki, hogy párszor nyalj egy gombóc finom fagyit a nagy hőségben.Tagadhatatlanul az első számú nyári kedvencem a fagyi!Ezen nincs mit részletezni szerintem egyértelmű, hogy miért.

o-ice-cream-cones-facebook_1.jpg

  • 5 tipp

Mostanában gyakrabban előfordul, hogy nincs olyan jó idő, pláne kánikula!Ezeket az esős elszomorító napokat úgy dobhatod fel, hogy film maratont rendezel.Annak rendje és módja szerint, szóval a technikája nagyon egyszerű: Keresd ki a kedvenc filmjeid, sorozataid és egymás után nézd meg őket.(Ilyenkor a nassolást sem hanyagolhatjuk el, hiszen egyszer a hónapban mindenkinek szabad!)

thinkstock-92283381_girls-watching-tv_s4x3.jpg

  • 6 tipp

Csajos este!Ez nyilván nem maradhat ki!Indítsatok el egy vicces vagy síros filmet vagy amilyet csak szeretnétek, pattogtassatok egy jó nagy adag popkornt, dobjatok fel egy arcpakolást és pihenjétek ki az egész éves fáradtságot!

facials.jpg

popcorn_bowl.jpg

  • 7 tipp

Csillagnézés!Teríts ki este a kertbe vagy az ablakod alá egy plédet feküdj rá és kémleld az eget.Derítsd fel a csillagképeket és kapcsold ki az agyad.Ha szerencséd van akár egy csillag hullásának is a tanúja lehetsz ebben az esetben viszont a kívánság is kihagyhatatlan!

csillagos-led-egbolt-beepitese.jpg

  • 8 tipp

Tedd meg amit már nem sokáig  tehetsz, mert jön a suli.Kapcsold ki azt az idegesítő vekkert!Fogja csak be!Kelj fel magadhoz képest kicsit később és lustizz az ágyban míg meg nem unod!

10803755_357831_d489a560b352375036eb3f1814b8e249_wm_2.jpg

  • 9 tipp

Főzd meg a kedvenc teád vagy készíts ki jeges teát és egy kis csokit.Keress egy kényelmes helyet ahova bevackolhatod magad pihe-puha takarókkal.Majd vedd elő a kedvenc könyved, magazinod és merülj el a képzeleted világában!

comfort-tray-book-chocolate-cup-tea-sweater.jpg

  • 10 tipp

Me time!Sosem elég ismételni, hogy mennyire fontos, hogy időt szánj magadra.Például indíts egy nyugodt délutánt azzal, hogy engedsz magadnak egy fürdőt és felteszel egy pakolást.Egyszerűen csak tölts pár órát azzal, hogy feltöltődsz,kikapcsolódsz és saját magadra fordítod az időd!

blogger-image--257353827.jpg

2413988302_53abd294a1_b-1024x683.jpg

 

Remélem tetszett ez a bejegyzés?!

Találkozunk legközelebb!

-KittiKém-

Címkék: életmód, tippek