Sulis Smink

Sziasztok! Mivel itt az iskola és a koránkelés, ezért úgy gondoltam, hogy pár lépésben bemutatom nektek a néhány perc alatt elkészíthető, sulis sminkemet. Tartsatok velem!

dscn2506.JPG

Első lépésben egy színezett hidratáló krémet használok a Niveától, amely egy enyhe fedést nyújt a bőrömnek így elrejtve a pirosságot rajta. Nemrég kezdtem el használni ezt a terméket, de már most óriási kedvencemmé vált, hiszen csak kis mennyiségű termék használatával egy egyenletes bőrtónust eredményez.

dscn2014_1.JPG

dscn2471.JPG

Folytatás képpen az Alverde-cream to korrektort használom, a pattanások, egyéb pirosságok eltüntetésének érdekében, és ezt a mini sminkszivacsommal, ütögető mozdulatokkal el is dolgozom. Ennél a terméknél nagyon fontos, hogy használjunk előtte valamilyen hidratáló arckrémet, mert hajlamos kiszárítani a bőrt.

dscn2472.JPG

dscn2473.JPG

Hogy az ajkaim is hidratáltak maradjanak, egy ajakbalzsamot használok a RL de youngtól, ami ápolja, pihe puhává varázsolja az ajkaimat, és emellett még finom epres íze is van.

dscn2476.JPG

dscn2493.JPG

Hogy egy kis életet vigyek az arcomra, egy pirosítóval folytatom a sminkem. A Sleek Life’s a Peach (922) pirosító szerintem egy aranyos kis barackos beütést ad az almácskáinknak, amitől kicsit élettelibbnek mutatunk. Igazán pigmentált, és fantasztikusan visszaadja a tégelyben látott árnyalatot.

dscn2483.JPG

dscn2484.JPG

A szemhéjamra a Lovely nude make up kit legvilágosabb árnyalatát viszem fel, amely egy enyhe színt ad a szemhéjaimnak. Ez egy természetes, lágy árnyalat, ami szerintem az iskolába egy kiváló választás.

dscn2487.JPG

dscn2489.JPG

Az Essence Lash Princess szempillaspirállal kispirálozom a felső szempilláimat, a pislogásnál pedig egyébként is festékesek lesznek az alsó pilláim, épp ezért ezt a lépést kihagyom.

dscn2492.JPG

A sminkem a Misslyn Stay with me, matt fixáló sprével rögzítem, hiszen így, nem kell púdert használjak, mert ennek ugyan az a funkciója, és még egy gyorsabb megoldás is.

dscn2495.JPG

dscn2500.JPG

El is készültem a sminkemmel, ami csupán 10 percet vett igénybe. Szerintem egy hasonló természetes smink tökéletesen megállja a helyét az iskolában, de, aki nem szeretne a korrektorra, pirosítóra stb. időt szánni, annak csupán egy kis szempilla spirált, mert azzal látványos eredményeket érhetünk el rövid időn belül és ajakbalzsamot, esetleg szájfényt (aki szereti a csillogást) ajánlok.

dscn2506.JPG

Remélem tetszett ez a bejegyzés, találkozunk legközelebb!

-Ölelés!

-KittiKém-