Nutellás-vaníliafagylalt shake Recept!

Sziasztok! Nyáron, a nagy melegben mindig jól esik valamilyen gyorsan elkészíthető, hűsítő finomság. Ezért úgy gondoltam, hogy ezúttal egy vaníliafagyis turmixot készítek el, az egyik nagy kedvencemmel, a Nutellával! :) (ki imádja még a Nutellát?)

img_0130.jpg

A receptje szerintem nagyon egyszerű, hiszen csak néhány hozzávalóra van szükségünk hozzá, amelyeknek nagy része a legtöbbször az otthoni háztartásokban is megtalálható.

Hozzávalók:

  • 2 EK. Nutella
  • 2 bögre Tej
  • 2 gombóc Vaníliafagylalt (mi még + egy gombócot is tettünk a kész turmixba, így még mennyeibb!)
  • Tejszínhab és Tortadísz (vagy valamilyen tetszőleges díszítés)

Elkészítés:

Az elkészítés csak néhány percet vesz igénybe, amíg az összes hozzávalót egy turmixgépbe adjuk, majd egy gombnyomással összeturmixoljuk. Ne aggódj! Ha nem szeretnél turmixgépet használni, akkor szimplán egy pohár és egy bot mixer segítségével is megoldhatod a turmixolást. A kész shaket öntsük egy pohárba, aki szeretne még egy kis vaníliafagyit és tejszínhabot is tehet a tetejére (mi természetesen ezt a lépést sem hagytuk ki!). Majd végül, de nem utolsó sorban némi tortadíszt szórtunk a tetejére, hogy kicsit színesebbé tegyük a végeredményt, és egy szívószál segítségével már fogyasztottuk is. 

Szerintem ez egy tökéletes kis finomság azok számára, akik hetedik mennyországban szeretnék érezni magukat, és a nyári napokon valami hűsítő finomságra vágynak. Ezt akár kerti partik, közös filmnézések vagy akár vendégek érkezése során is pár pillanat alatt el lehet készíteni. Valamint könnyen saját íz világunkba illeszthetjük, úgy, hogy a fagyit más ízűre cseréljük ki, vagy Nutella helyett gyümölcsöket, vagy olvasztott csokit használunk. Ahogy csak szeretnénk! :)

img_0125.JPG

img_0132.JPG

img_0130.jpg

img_0149_1.jpg

kep.jpg

Remélem megjött a kedvetek egy kis nyári bűnözéshez, úgyhogy ne fogjátok vissza magatokat, bűnözzetek!

-Ölelés!

-KittiKém-

 

Címkék: életmód