Minden idők legjobb karácsonyi filmjei!

 A karácsony és a meghitt ünnepi hangulat közeledtével mindig jól jön pár szórakoztató film. Ma összegyűjtöttem nektek a kedvenceimet! Következzenek is minden idők legjobb karácsonyi filmjei, amelyek között garantáltan lakozik egy s más számotokra is!

tumblr_mxp1o2ndxn1rvg6ffo1_500-e1417596395693.jpg

  • Top 1:

    Holiday!

    A címe is igazolja, hogy ezt a filmet az ünnepekre tervezték. A történet azon alapul, hogy kettő nő az ünnepekre életet (jobban mondva házat cserél). Egymás ismerőseivel ismerkednek meg, mi több mindketten egy "karácsonyi románcba" csöppenek! Szerintem egy igazán szívszorongató történet, a romantikus filmek kedvelőinek előszeretettel ajánlom!

  • Top 2:

    Grincs!

    Szerintem már sokan ismerik annak az "emberkének" a történetét, aki hihetetlen módon gyűlöli a karácsonyt, és ezért egy barlangba zárkózva tölti azt. A közeli város lakói, sok rossz "mítoszt" mormolnak róla... Sőt! Mindenki retteg is az ijesztő külsejű, szörnynek tűnő személytől. De mégis akad a sok között egy, aki kíváncsi a karácsonnyal szembeni gyűlölet okára. Ez a kislány megkeresi a Girincset, és megpróbálja kideríteni, hogy, miként lehetséges, hogy valaki ne szeresse a karácsonyt? Vajon sikerrel jár? Ezt a választ a film megnézésével, mindenki meg tudja majd válaszolni!

  • Top 3:

    Polár expressz!

    Egy fiúról és barátairól, szól, ahogy karácsonykor egy izgalmas animációs utazást tesznek a karácsony székhelyére, az északi sarkra, méghozzá nem akárhogyan! A karácsonyi polár expressz vonattal, amire a fiú személyre szóló jegyet kapott! Az út alatt rengeteg, misztikus, veszélyes, de egyben szórakoztató élményben lesz részük, amit rendkívül izgalmas a képernyőkön keresztül nyomon követni!

  • Top 4:

    Télapu!

    Egy film, amit senki sem bír ki nevetés nélkül! Egy férfi története, aki vicces módon "megöli" az igazi télapót! De miközben az igazi mikulás feladatát teljesíti (miszerint továbbítja az ajándékokat a gyerekeknek) komplikációk lépnek fel. Méghozzá, hogy ő válik magává a télapóvá. Képes lesz teljesíteni a Télapó feladatát?

    Top 5:

    Hogy a tradicionális klasszikus se maradjon el, hát Reszkessetek betörők! A reszkessetek betörők szerintem már sok mindenki számára ismerős lesz, hiszen egy olyan tipikus karácsonyi filmről van szó, amelynek karácsonykor mind a 4 részét leadják és a reklámokban is folyamatosan játsszák. A sztori a következő: egy kisfiú egyedül van otthon karácsonykor, de hamar társaságra lel. Betörők próbálnak bejutni házukba, ő viszont nem hagyja magát és viccesebbnél viccesebb módokon cselezi ki őket.

  • Top 6:

    Karácsony Artúr!

    Ebben a rajzfilmben karácsony napján minden gyermek a kívánság listáján szereplő ajándékra vár! A mikulás mindet közvetíti a jó gyerekeknek, de becsúszik egy kis baki! Egy gyerek kimarad! Veszélybe kerül az, hogy a kislány továbbra is hisz-e a mikulásban vagy sem? A probléma megoldásába Artúrt, a manót kérik fel! Egy izgalmas útra indul a Mikulás létében reménykedő kislányhoz, hogy bebizonyítsa számára, hogy a télapó igenis létezik és megéri hinni benne.

  • Top 7:

    Elf!

    Egy aranyos ünnepi történet egy "manóról", aki nem érzi otthon magát társai közt. Kiderül, hogy valami gubanc van vele, hiszen nem hasonlít a többiekre, erősebb, valamint nagyobb, mint ők. Megtudja, hogy valójában nem is manó. Ezért útnak indul, mert kötelességének érzi, hogy megtalálja az igazi családját. New Yorkban köt ki, ahol viccesebbnél viccesebb módon próbál beilleszkedni az emberek közé, több-kevesebb sikerrel…

 

  • Kellemes ünnepeket és jó kikapcsolódást kívánok, ehhez remélem, hogy a fenti filmek is hozzájárulnak! 

-Ölelés!

-KittiKém-

Címkék: életmód, tippek