10 tipp utazáshoz!

Sziasztok! Nyáron, amikor többen elutaznak, kirándulni mennek, pár tipp nagyban megkönnyítheti a pakolást és annak eldöntését, hogy mit is vigyünk magunkkal?! Ma egy ilyen bejegyzéssel készültem nektek. Tartsatok velem!

34fc77077dee9c6f8a43e46ffc3d3284.jpg

  • 1 tipp

Először is szerintem a legfontosabb, hogy akármennyi ruhát is viszel mindent göngyölíts fel,helyet nyerve.Ebből következően pedig több fér majd el a bőröndödben!

rollclothes5-1100x733.jpg

  •  2 tipp

Ha biztosra akarsz menni, hogy semmit sem hagysz otthon, akkor vagy csinálj egy listát azokról a dolgokról amiket vinni szeretnél és amit beraktál azt pipáld ki rajta... Ilyen listákat Pinteresten könnyedén találhatsz! De ha ezt nem találod kellőképp hasznosnak, akkor egy szuper alkalmazás sokkal egyszerűbbé teszi neked a pakolást. A neve Packpoint, annyi vele a dolgod, hogy megadod, hogy hány napra mész és hova és az App pedig kikeresi a helyet és, hogy ott milyen lesz az idő és összeírja neked, hogy mit ne hagyj otthon.Sőt! még azt is beállíthatod, hogy milyen tevékenységet végzel ott, merthogy még ezt is bekalkulálja!

tumblr_oaoh6m43zo1uz2b7zo1_1280.jpg

beach-vacation-packing-list-600.jpg 

  • 3 tipp

Az óriási tubusok helyett vigyél inkább kis utazókiszerelésű termékeket vagy termékmintákat. Ezek bárhol könnyedén elférnek, nem foglalnak. A hotelekben lévő kis tubusok is egyszerűen újratölthetőek, ezekbe könnyen beletöltheted a tusfürdőt vagy amit csak szeretnél.
dsc_0484.JPGAz aloe vera számtalan szituációban válhat hasznunkra. Ide kattintva megtudhatod, hogy miért!

img_3664_1.JPG

Egy mini szappan is akármikor jól jöhet.

img_3659_1.JPG

Egy praktikus megoldás a smink lemosására vagy csak arra, hogy felfrissítsd magad, a nedves törlőkendő hiszen ezt sminkeltávolítós verzióban is be tudod szerezni.

img_3668_1.JPG

  • 4. tipp

Ha már szóba került a smink, akkor akik napi szinten használnak alapozót figyeljenek!

Fogj egy kontaktlencse tartót és abba nyomj kicsit a kedvenc alapozódból és már meg is oldtad, hogy ne kelljen az egész üveget magaddal vinned!

img_3654_1.PNG

  • 5 tipp

Hogy az összes termékedet megvédd a kifolyástól, érdemes a krémeid stb. végére egy kis celofánt rakni, hogy utazás vagy repülés közben ki ne folyjon és árassza el a dolgaidat.

dscn9497_1.JPG

Majd csak simán csavard vissza a kupakját!

dscn9499_1.JPG

Ha szoktál sminkpalettát is magaddal vinni akkor azt is jó megvédeni, ehhez csak pár vatta szükséges. 

dscn9492_1.JPG

dscn9494_1.JPG

  • 6 tipp

Ha a zoknik már sehova sem férnek el, akkor a cipők belsejében mindig van nekik hely.

dscn9483_1.JPG

  • 7 tipp 

Hogy a cipőd ne koszolja össze az összes többi ruhád akkor csak rakd bele egy fürdősapkába (amit az utazásod során akár használhatsz is) és már mehet is a bőröndbe.

img_3661_1.JPG

img_3662_1.JPG

  • 8 tipp

A reptéren vagy akárhol utazás közben megtörténhet, hogy valaki másnak pl. ugyanolyan töltője,fülhallgatója stb. van ezért én az ilyen dolgokra mintás celluxot szoktam ragasztani. Így nemcsak, hogy megismerem a sajátomat, de még jól is néz ki.dscn9490_1.JPG

  • 9. tipp

 

A nagy fejű fésű helyett egy táskabarát sokkal jobb! Ehhez még külön tükör is van, épp ezért szerintem nagyon praktikus, és én mindig magamnál hordom!

img_3669_1.JPG

  • 10. tipp 

Amire ne spórold a helyet az a naptejed, ami létfontosságú, hiszen szerintem senki sem szeretne már a nyaralás első napján leégni...

drkelen_30_naptej_tesztvilag.jpg

  • 10+1. tipp

Vigyél magaddal egy tornazsákot, hogy a szennyes ruháidat majd ebbe tárolhasd. Ez összehajtva könnyedén elfér a bőröndödben, később pedig óriási hasznodra lesz, hiszen a mosatlan ruhák nem szennyezik be a tisztákat.

zoe_8000ft.png

Ha éppen nyaralni készülsz akkor jó szórakozást kívánok és remélem hasznosnak találtad a tippjeim!

Találkozunk legközelebb!

-Ölelés!

-KittiKém-

Címkék: travel, tippek