Pár trükk, fehér fogakhoz!

Szerintem nincs olyan, aki ne szeretne minél fehérebb fogakat, amivel, sokkal szebbnek hat a mosolya. Én legalábbis gyakran küszködöm azzal a problémával, hogy sárgás színűek a fogaim. E probléma orvoslása képpen ma pár fogfehérítő trükköt gyűjtöttem nektek össze. Tarts velem!

mtaynhg3njg_14426947_14427413.jpg

  • 1. tipp

Citrom!

Az enyhe elszíneződéseket úgy tüntethetjük el a fogainkról, hogy egy citromba harapunk. Hát, meg kell hagyni, hogy nem hangzik túl jól, de az eredményért mindenképp megéri! Hiszen a citromban található savak hatására a fogak egyből fehérebben hatnak.

szamtalan-betegsegre-jo-a-savanykas-gyumolcs-a-citrom.jpg

  • 2. tipp

Éppen epret eszel?

Akkor vágd félbe, és a belső (azaz egyenes) részével lassan "körözz" a fogaidon, majd edd meg! Nemcsak, hogy finom, hanem még fehéríti a fogakat is. Mi kell még?

46388.jpg

  • 3. tipp

Alma!

Oké, oké ez lesz az utolsó gyümölcsös tipp. :) 

Teát vagy kávét ittál? Harapj egy almába! Hiszen megköti azokat az anyagokat, amelyek elszíneződést okoznak a fogakon.

applebite.jpg

  • 4. tipp

A foltos fogzománc ellen, egy hasznos trükk lehet, hogy minden nap egy evőkanál kókuszolajjal öblögetünk. Szerintem nincs különösebben rossz íze, inkább egy semleges íznek mondanám. Ha neked ízlik, akkor bátran nyeld is le, hiszen karitatív hatással van a hajra, a körmökre, fényesíti a bőrt, és még sorolhatnám az előnyös testre gyakorolt hatásait..

17413682_1047760_560fd0cdbaed110ad5fa23acc0d5a7ae_wm.jpg

  • 5. tipp

Vannak külön fehérítő fogkrémek, amelyek egyfajta speciális kék színrészecskéket tartalmaznak, amik azonnal eltüntetik a sárga részecskéket a fogakról. +Sokkal hatásosabbak, ha még egy extra percig a szánkban hagyjuk őket. Rendszeres használattal, lényegesen észlelhető a változás.

colgate-maxwhite-4.jpg

  • 6. tipp

Ez a tipp garantáltan leküzdi a sárgás elszíneződéseket. Tisztítsuk meg fogainkat óvatosan egy kis sütőporral, kizárólag egyszer a héten.

1266.jpg

  • 7. tipp

Egy piros, sötét rózsaszín rúzs mindig jól jön. Ha felteszed, akkor a sárgás árnyalatú fogak, a fellépő nagyobb kontraszt hatására máris fehérebbnek hatnak.

redlipstick.jpg

  • 8. tipp

Az evés után egy gyorsan kapj be egy fogfehérítő rágógumit, és rágd az elején kicsit intenzívebben, hiszen így elkerülheted a fogaidon fellépő elszíneződéseket, valamint így bekövetkezik az ígért fehérítő hatás is.

chewing-gum-carie-620x350.jpg

woman-putting-piece-of-gum-into-mouth.jpg

  • 9. tipp

Használj fehérítő hatású szájvizet, és öblögess naponta kétszer fogmosás után. Mellesleg a szájvizek használatával még jó illatú is lesz a leheleted.

dicas_e_informacoes_enxaguante_bucal_2.jpg

  • 10. tipp

A szódabikarbónával való fehérítést talán már többen ismerik. Csak egyszerűen egy kis vízzel kell keverni, és ezzel fogat mosni. Egyszerű, hiszen pár perc alatt el lehet végezni ezt a kis trükköt, valamint nagyszerű is, hiszen eltünteti az elszíneződéseket...

szodabikarbona4.jpg

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzést, remélem hasznosnak találtad, találkozunk legközelebb!

-Ölelés!

-KittiKém-

Az előző bejegyzésem: Mi van a strandtáskámban?!