Lush teszt!

Lush termékek után Kémkedsz?Szeretnél kicsit megismerkedni velük mielőtt első kézből tapasztalnád hatásukat?

Ha igen, akkor ez a bejegyzés segítségedre lehet ebben, mert ma egy fürdőbombáról és arcpakolásról alkotott véleményemet fogom kifejteni.

Ha érdekel, akkor tarts velem!

Az első termék egy varázslatos varázspálca lesz, amit neve (Magic Wand) is igazol. Utólag visszagondolva az egyik legjobb fürdőtermék, amivel csak valaha "találkoztam". Elsőként csak a kinézetét szeretném kiemelni, hiszen egyszerűen annyira aranyos, hogy az ember úgy olvad el tőle, mint ahogy maga a termék a forró vízben. Használatát tekintve, baromi praktikus termékről van szó, hiszen csak annyi a dolgod  hogy varázspálcád megfogva "megkevered" a vizet, ezzel óriási habhegyeket varázsolva színére.(Érdemes közvetlen a csapból a kádba zúduló "vízbe" rakni, mert akkor garantáltan egy mini Himaláját kreálunk a kádunk kellős közepén). Akárcsak a termék, maga az illata is igazán édes, hiszen cukorka illattal van megáldva, ami használatakor a fürdőszobánkban is jól érzékelhető, cukorka felhő formájában. + pont, hogy többször is felhasználhatjuk (ez kb. 3-4 alkalmat jelent.)
dscn0129.JPG

dscn0123.JPG

Mivel vészesen közeledik a Mikulás és persze a tél, ezért úgy gondoltam, hogy kötelességem valami erre hangolódó termék után Kémkedni. Meg is találtam az én "emberemet" aki véleményem szerint egy mini Mikulásra emlékeztet. (vagy talán valami finom sütire?...Nézőpont kérdése!) Az illata "neki" is egyaránt mennyei. Éppúgy több használatra is alkalmas, mint a másik, annyi különbséggel, hogy ezt érdemes inkább a vízbe morzsolni, minthogy egy az egyben belemártani.(Tapasztalatból tudom, hogy annak, mikulás sapka vesztés a vége...) 

Óriási pozitívuma, hogy sok, a bőr számára ideális hozzávalót tartalmaz. Ide sorolható a sheavaj is, ami nagyszerű bőrpuhító képességéről híres és persze az organikus kakaóvaj, amit gyakran csodaszernek is neveznek, hiszen a bőr puhítás ráadása képen védi is azt.

8.jpg

Kémkedésem befejezése képen egy arcmaszkot teszteltem, ami számomra teljesen újnak számított abból a szempontból, hogy ilyet még sosem próbáltam. Eddig. Na de, hogy miről is van szó? Egy KÉK arcmaszkról. Ez talán első hallásra kissé furcsán hangzik, de had fejtsem ki, hogy miért is éri meg kék arccal mászkálni a házban, miközben mindenki hupikék törpikéknek néz minket? Talán ez az oka annak, hogy a termék a Don't look at me nevet kapta...

Mindennek az oka a termék összetevőiben rejlik. A benne rejlő murumuruvaj táplálja bőrünket, ebből következik, hogy kiváló választás száraz bőrűeknek. De a zsíros bőrűeknek sem kell kétségbe esni, hiszen ez a termék számukra is tartogat egyet, s mást. Mivelhogy citromlevével tonizálja bőrünket így egy megfelelő hidratációt is nyújt annak, mégsem "zsírosítja" azt. Szerintem érdemes kipróbálni(A Lushban egyébként lehet kérni kis tégelyben próba terméket, hogy egy nagyobb kiszerelés megvásárlása előtt kipróbálhassuk), nekem nagyon tetszett maga a termék(és egyébként az illata is)

 letoltes.png

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzést, remélem tetszett, és tudtam némi hasznos információval szolgálni.Legyen szép napod!

Találkozunk legközelebb!

-KittiKém-