6+1 életmentő tipp, hogy könnyebben elférj az asztalodon!

Ha munkára,házira kerül a sor a végén mindig egy óriási kupac holmi hever az asztalodon?Vagy csak valahogy sosem férsz el kényelmesen és mindig valamit le kell raknod a földre, hogy asztalhoz ülhess?

Ha valamilyen hasonló problémával küzdesz akkor jó helyen jársz!

  • 1 tipp

Kezd úgy, hogy mindent lepakolsz az asztalodról és megnézed, hogy egyáltalán mennyi hely áll rendelkezésedre és mennyire van szükséged.Ez azért lényeges, mert így be tudod mérni, hogy mennyi mindent pakolhatsz rá.Pár dolgot rajt is hagyhatsz amihez ragaszkodsz,mindenféleképpen szükséges.Az is nagyon fontos, hogy a saját kis atmoszférádban ne kelljen kuporognod hanem legyen bőséges helyed.

tumblr_n9zom5t47q1tdmi0co1_500.jpg

  • 2 tipp

Az asztalodról lekerült dolgokat először pakold ki egy nagyobb felületre majd válogasd ki közülük azokat amikre közvetlenül szükséged van a munkádhoz,tanuláshoz stb.Az se baj ha a könyveidet nem az asztalodon tartod hanem a szekrényedben.A lényeg, hogy ne akadályozzanak és, hogy elég TERED legyen.Szóval a felesleges cuccokat amikre nincs feltétlenül az íróasztalodnál szükséged azokat máris rakd el máshova.

tumblr_n340qtswb11tx07xfo1_1280_1.jpg

  • 3 tipp

Egy olvasó lámpa mindig kell az asztalra.Ezt ha jobb kezes vagy akkor bal ha pedig bal kezes akkor a jobb oldaladra helyezd el.

metal-desk-lamp-for-reading-or-for-interior-bedroom-lighting-with-small-foto-frame-under-the-frame.jpeg

  • 4 tipp

Egy iratrendszerezőt vagy egy könyv,füzettartót is érdemes beiktatni, ezeket bárhol, több színben is beszerezheted és azért jók, mert így minimalizálod azoknak az alkalmaknak a számát amikor a füzeteid össze-vissza egy óriási hegyet alkotva hevernek!Ha az íróasztalodnak vannak fiókjai akkor azokba érdemes egy kis rendszerező dobozt beszerezni, hogy szépen rendezetten legyenek a dolgaid!

document-trays-desk-organizer-office-shelves-filing-trays-a4-holder-racks-file-plastic.jpg

home-office-can-be-superimposed-pull-out-debris-racks-font-b-file-b-font-font-b.jpg

-font-b-lemon-b-font-korea-stationery-diy-desktop-paper-font-b-storage-b-font.jpg

tumblr_mo7q4gc0fv1su6q74o1_1280_1.jpg

  • 5 tipp

Az asztalhoz üléshez általában egy széket is szoktunk használni.Arra ügyelj, hogy ez kényelmes legyen és akár több óra benne ülés után se érezd úgy, hogy mindjárt összerogysz!

6b40909e095b81a8b0258d2627ec5ad5.jpg

  • 6 tipp

Vannak azok szép kis tároló tálcák amik szerintem szuper jól mutatnak az asztalon és egy csomó mindent rájuk pakolhatsz.Én is egy ilyen használok!

img_4018.JPG

img_4017.JPG

  • 6+1 tipp

Ha szükséged van valami plusz tároló helyre akkor egy egyszerű polcot könnyen az asztalod fölé szerelhetsz.Ezen a ceruzáidat egy ceruzatartóban(egy ilyen is sokszor életmentő)tarthatod vagy amit csak szeretnél. 

polcos_iroasztal.jpg

pencil-holder-mason-jar-craft-composition-book-2-_mason-jar-crafts-love.jpg

penpots.jpg

Ezek voltak a tippjeim, remélem tudtam kicsit segíteni.

Találkozunk legközelebb!

 

Címkék: életmód, tippek