Uncsi Sulis Cuccok...?Feldobva!

Sziasztok! Szeretnéd kicsit felturbózni az iskolatáskád? Akkor vedd elő a kreativitásod és tarts velem!

Ma két táskát fogunk átalakítani, azzal a céllal, hogy ne lehessen rájuk az unalmas jelzőt használni.

dscn2428.jpg

Mielőtt akármit is csinálnál, szerezz be egy lehetőleg egyszínű, tetszőleges táskát, vagy keress elő egyet a fiókod aljáról.

Az első táska egyben az én személyes kedvencem is.

Ezekre lesz szükséged:

  • Általad választott táska
  • Szalag, csipkecsíkok
  • Ragasztó pisztoly

Kezd azzal, hogy tetszőlegesen elhelyezed és méretre vágod a választott szalagokat, virágokat stb.(Én még egy mini pom pon sort is használtam). Innentől már csak annyi lesz a dolgod, hogy ezeket egy ragasztópisztoly segítségével a táskádra rögzítsd, úgy, hogy a szélüket visszahajtod a táska pereménél, így egy szebb végeredményt kapva. Szerintem ezzel a módszerrel viszonylag könnyen és olcsón juthatunk egy általunk tervezett, ízlésünket tükröző darabhoz. Ezt még akár kulcstartókkal, pom ponokkal is feldobhatjuk, ha szeretnénk, így még aranyosabbá varázsolva azt.

dscn2357.JPG

dscn2358.JPG

dscn2377.JPG

Őszinte leszek, azzal kapcsolatban, hogy következő táska (díszítésének) elkészítése csak pár percet igényelt, hiszen annyira egyszerű.

Amire szükséged lesz:

  • Egy táska
  • Matricák (vagy ragadós vagy akár „rávasalhatós” változatban)

Szimplán rendezd a matricáidat egy-egy tetszőleges helyre a táskádon. Majd ragasztd fel őket. Ha ragadósakat használsz, akkor lehet, hogy nem árt egy ragasztópisztoly használata sem, hogy bebiztosítsd a kis matricáidat. Ha viszont vasalósakat alkalmazol, akkor csak kövesd a csomag hátulján feltüntetett utasításokat. Ez szerintem ugyancsak egy gyors módja annak, hogy egy egyedi darabot készíts, és ha esetleg megunnád a matricákat, vagy egy kis frissítésre vágysz, akkor bármikor le is cserélheted őket.

dscn2331.JPG

dscn2348.JPG

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzést, remélem sikerült némi inspirációval szolgálnom, ha esetleg elkészítenétek valamelyiket, mindenképpen küldjetek képet, találkozunk legközelebb!

-Ölelés!

-KittiKém-

 

Címkék: diy