3 gyors, tavaszi Frizura!

Sziasztok, mivel itt a tavasz, úgy érzem, mindenkinek fel kell fegyverkeznie pár tuti tavaszi Frizurával, amelyek nem igényelnek egy-két percnél több időt. Ha kíváncsi vagy, akkor mindenféle képpen tarts velem!

img_7444.JPEG

Az első frizura a „nagybetűs” TAVASZT sugározza, hiszen egy virágkoronával van kombinálva. Elkészítése nagyon egyszerű. Csupán annyi a dolgod, hogy miután a fejedre helyezted a hajpántot, egymás után tűrd alá a hajtincseket, ezzel megalkotva a saját tavaszi frizurádat.

img_7394.JPG

img_7395.JPG

dscn0610.JPG

A második frizura sem lesz sokkal bonyolultabb az elsőnél. Először is fogj két hajtincset, amelyek elég hosszúak ahhoz, hogy hátra tudd őket csatolni. Ezeket fond be, egyszerű hármas fonással (de nyugodtan alkalmazhatsz halszálkafonást is, ha szeretnél, ezzel is egy kis extrát adva a frizurának) és egy kicsit „nagyítsd” meg őket, méghozzá úgy, hogy „széthúzkodod” a fonatokat. Majd pár hullámcsat segítségével csatold hátra őket, és dobd fel valamilyen aranyos kiegészítővel. Én egy pöttyös masni mellett döntöttem.

dscn0614.JPG

dscn0615.JPG

dscn0616.jpg

Elérkeztünk a harmadig frizurához! Ezt kezd azzal, hogy tetszőlegesen az egyik oldalra fésülöd a hajad, majd a fejed búbján megállapodsz egy tincsnél. Oszd három részre a tincset, majd kezd a fonást, úgy, hogy egymás alá helyezed a tincseket. Ez először még lehet, hogy ördöngösségnek tűnik, de, ha párszor gyakorolod, akkor biztosíthatlak róla, hogy menni fog! A tincsekhez, vegyél újabbakat, amikor a fonás során a másik alá helyeznél egyet. Ezzel a módszerrel haladj, addig, amíg rögzíteni nem tudod a fonatot. Utolsó lépésként, a szükséges helyekre alkalmazd a jó öreg hullámcsatokat, és „nagyítsd fel” kicsit a fonatod. Már készen is állsz arra, hogy a tavaszi frizurádban pompázz!

dscn0622.JPG

dscn0632.JPG

dscn0636.JPG

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzést, remélem hasznosnak találtad, találkozunk legközelebb!

-Ölelés!

-KittiKém-